Uusia haasteita / New Challenges (for English text, click "lue lisää")

Kapulanvaihto Herttoniemessä 2.8.2015

Kuvassa kanssani Rodoksen seurakunnan edellinen kanttori Ville Karhula, hänen vaimonsa Liisa. Sain heiltä perusteellisen perehdytyksen tähän työhön ennen lähtöä. Neuvoista ja vinkkeista on ollut paljon apua! Kun tapasin fransiskaanisen kirkon johtajan ja isäntämme, Isä Luken, hän muisti kiitollisuudella Villeä, koska hän oli soittanut urkuja myös heidän messuissaan 3-4 kerta viikossa. Eilen tulin luvanneeksi Isä Lukelle, että minäkin olen käytettävissä urkurina heidän kirkossaan. Se voi olla aikamoinen haaste!

IN ENGLISH

This is a picture of me with the former church musician of Rhodes Finnish Congregation Ville Karhula and his wife Riitta. I am thankful to them for the information and good tips they gave me before my departure! When I met the our host, director of the Franciscan church, he was also very thankful that my predecessor, "Mr. Willy," played the Catholic masses 3-4 times a week in addition to his work in the Finnish congregation. So I have agreed to carry on Ville's tradition. We'll see in the next few days how "Ms. Margaret" manages with this new challenge!