KAJAANIN KAUKAMETSÄN KAMARIKUORON VIERAILU

Kaukametsän kamarikuoro Juha Mikkosen johdolla vieraili pienemmällä porukalla keskiviikon lauluillassamme. Torstaina kuoro piti konsertin katolisen Santa Maria-kirkon viereisessä Orient-salissa. Vielä perjantaina kuoro esiintyi gaalakonsertissa Demis ravintolassa. Kuoro lauloi koko ohjelmistonsa ilman säestystä. Mukana oli tuttuja lauluja ja myös aivan uusia, mm. johtajan omia sävellyksiä ja sovituksia. Kuorosta näkyi ja kuului, että heillä on hyvä yhteishenki. Oli myös aistittavissa miten paljon laulajat ja johtaja nauttivat laulamisesta. Hyvä tunnelma välittyi myös kuulijalle!
Kaikki tilaisuudet keräsivät runsaasti väkeä: Suomalaisia turisteja ja saarella asuvia mm. saksankielisen seurakunnan jäseniä, paikallisia naapureita ja myös muita turisteja. Musiikki yhdistää, vaikka kieli olisikin vieras.

The Far Forest Chamber Choir from Kajaani, Finland, directed by Juha Mikkonen, spent a week in Rhodes. Part of the choir participated in our Sing-a-long on Wednesday night. On Thursday the choir had its own religious concert in the Orient Hall adjacent to Santa Maria Catholic Church, and Friday evening a more informal gaala-concert at the Demis Restaurant. The choir's whole repertoire was a cappella, composed of familiar choral works and new compositions and arrangements by the director himself. it was apparent that the choir and director enjoy being together and singing together. Their spirit was contagious!
There were lots of people at all three events: Finnish tourists and Finnish residents, members of the German Ecumenical Center, local neighbors and tourists from other countries besides Finland as well. Music has a way of uniting people, even across language barriers.

Kaukajärven kamarikuoroTäysin kappelin edusta