JUHLAN ANTIA

30-vuotisjuhlat vietettiin arvokkaasti mutta kuitenkin letkeästi.

Schola Sancti Henrici (Hannu Vapaavuori, Jussi Hirvonen, Samuli Korkalainen, Samppa Laakso ja Vesa Mäkeläinen) lauloi sekä messussa ettäjuhlassa. Lauluryhmä on avustanut myös katolisen kirkon messuissa. 22.5. klo 20 Schola Sancti Henrici pitää konsertin Franciscuksen kirkossa.

Messussa saarnasi turistityökoordinaattori Bror Träskbacka. Liturgina oli turistipastori Heikki Järvinen ja avustajana edellinen Rodoksen turistipappi Pertti Hell.

Suomesta toi tervehdyksen kirkkoneuvos Kimmo Kääriäinen. Hän luovutti yhdessä Bror Träskbackan kanssa seurakuntatyön mitalit. Katariina Ahiola ja Jaana Forsman-Mihailou ottivat vastaan pronssisen ansiomerkin ja Anne Järvinen hopeisen. Marika Kärkkäinen esitti Suomi-koulun lasten videon "Kalle Kaskelotti ja saastunut Välimeri". Rodoksen seurakunnan kuoro lauloi kanttori Margaret Vainion johdolla messussa ja juhlassa.

Messussa ja juhlassa oli läsnä 52 henkeä, ja aterialle ravintola Niohoriin osallistui 41 henkeä.

Kutsuvieraita turistipapin kanssa. Vasemmalta kunniakonsuli Marko Suomalainen, turistityönkoordinaattori Bror Träskbacka, viceperiarhis Yannis Flevaris ja kirkkoneuvos Kimmo Kääriäinen.