KEVÄTTÄ RODOKSEN LÄMMÖSSÄ

Ihmettelen, että aika on taas mennyt todella nopeasti. Tottahan on, että sanotaan, että lapset kasvavat, mutta emme me vanhemmat vanhene, ainakaan paljon ;) Aika on mennyt niin nopeasti, että kevätkauden puoliväli on jo ohitettu ja alle viisikymmentä päivää Suomeen tuloon. Keväät eivät ole toisensa kaltaisia, tuli taas todettua, kun maalis-huhtikuu olivat paljon lämpöisempiä kuin viime vuonna. Toukokuun alku on ollut sateista, toisin kuin oli viime vuonna, jolloin oli jo oikein lämmintä. Olimme maaliskuussa kolmen päivän kokouksessa Ateenassa. Huhtikuun alussa oli pääsiäiskirkot kolmessa eri paikassa Kreetalla. Ensimmäiset suomalaiset turistit tulivat yhdeksäs päivä huhtikuuta. Nyt kuulee jo monia eri kieliä kaduilla kävellessä eli turistikausi on jälleen parhaimmillaan. Viikoittaiset jumalanpalvelukset ja lauluillat ovat olleet ja jatkuvat sunnuntaisin ja keskiviikkoisin Santa Marian kirkon viereisessä kappelissa klo 19. Ensimmäinen vihkiminen oli jo viime kuun viimeisenä päivänä Kallitheassa olevan hotellin rannalla. Seuraava oli maanantaina 5.5. Kreetalla Plataniassa, myös hotellin rannan vieressä olevalla nurmikolla. Seuraavat vihkimiset ovat jälleen täällä Rodoksella. Toukokuun lopussa menemme pitämään koulun kevätkirkkoa Kosin saarelle. Kesäkuussa vihkimiset jatkuvat sekä täällä Rodoksella että Kreetalla ja Santorinilla. Tulla tänne vihkimiseen: lomamatka, vihkiminen ja häämatka samalla kertaa! Kotiin lähdemme kesäkuun lopussa, 28.6. Kuusi viikkoa Suomessa ja sitten 11.8. tänne takaisin.